Opinie o lokalu



DODAJ SWOJĄ OPINIĘ:

Imie lub nick:
Treść opini:
KOD:




2016-12-13 18:41:35

Lokal na najwyższym poziomie. Piękna sala, pyszne potrawy, miła obsługa. Będziemy wracać!!!
Monika i Michał


2016-12-13 03:58:42

Już trzeci raz nas nie zawiedliscie :) W 2014 roku wesele, w 2016 w marcu chrzest A dwa dni temu roczek syna. Jak zawsze obsługa bez żadnych zastrzeżeń, jedzenie- nie da się opisać słowami, jest tak dobre, krokiety to poezja :) dziękujemy serdecznie za organizację naszych imprez i będziemy do Was wracać przy możliwej okazji. Polecamy!!!
Marcelina, Marek i Oskarek.


2016-11-01 11:04:26

WITAMY SERDECZNIE POZDRAWIAMY PANA TOMKA DZIĘKI KTÓREMU ORGANIZACJA CAŁEGO WESELA WYSZŁA. WYSTRÓJ SALI ZACHWYCAJĄCY JEDZENIE PYSZNE POLECAMY W 100% POTWIERDZONE PRZEZ NASZYCH GOŚCI
Asia i Tomek


2016-08-17 22:44:31

Wesele i sala przygotowana super!! Jedzenia bardzo dużo i baaardzooo dobre palce lizać! Obsługa nic dodać nic ująć do dyspozycji pary Młodej jak i gości bardzo miła, uśmiechnięta. Lokal usytuowany w bardzo fajnym miejscu cicho, zielono przystosowany dla dzieci. My jesteśmy bardzo zadowoleni i nasi goście również! Bardzo serdecznie polecamy!!!! )
Marta i Damian


2016-01-22 20:17:55

Po raz kolejny korzystamy z usług, jesteśmy MEGA zadowoleni i wracamy z sentymentem z imprezami rodzinnymi wesele,chrzciny córki ,roczek. Jedzenie ZAWSZE w dużej ilości,świeże,przepyszne! :D lokal godny polecenie!!!! :)
Pati i Seba


2015-11-23 22:57:39

Sala wystarczajaca na 100 ludzi. Mielismy takowe i bylo miejsce do tanczenia. Bardzo polecamy! jedzenie, obsluga na wysokim poziomie. Obsluga do dogadania )
Dorota i Jacek


2015-11-12 17:01:28

Wesele zorganizowane na najwyższym poziomie. Sala duża i bardzo ładna, profesjonalna i przemiła obsługa, a jedzenie przepyszne i w ogromnej ilości!
Z całego serca polecamy ten dom przyjęć:):):)
Felicja i Maciej


2015-09-27 19:15:51

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą organizację naszego wesela (25.07.2015)!
Przyjęcie dopięte było na ostatni guzik, jedzienie (a było go dużo!) smakowało wszystkim gościom bez wyjątku. Obsługa była na najwyższym poziomie, z właścicielami można było dogadać się w każdej kwestii.
Polecamy tę salę wszystkim, którzy stoją jeszcze przed wyborem lokalu weselnego!
Kasia i Piotrek


2015-09-24 13:52:55

Wesele zorganizowane super, jedzenie bardzo smaczne i w bardzo dużych ilościach. Sala pięknie przystrojona, obsługa i właściciele na medal, żadnych nawet najmniejszych problemów z ich strony. DZIĘKUJEMY I POLECAMY SERDECZNIE WSZYSTKIM PLANUJĄCYM ZORGANIZOWANIE IMPREZY WŁAŚNIE W TYM DOMU PRZYJĘĆ !.
Michalina&Mariusz


2015-09-20 11:47:42

Wesele zorganizowane znakomicie, pełne stoły pysznego jedzenia. Niczego nie brakowało, elegancka i kulturalna obsługa, właściciele na każdą prośbę zawsze na tak, piękna sala po remoncie - polecam z całego serca :)
Emilia&Krzysztof


2015-09-17 21:54:24

Wesele było fantastyczne! Jedzenie pyszne i w dużych ilościach, obsługa bardzo miła i starająca się sportać wszelkim życzeniom. A huśtawki podbiły serca wszystkich gości (łacznie z Panną Młodą ))
Gabriela&Grzegorz


2015-09-17 21:45:40

Wesele było fantastyczne! Jedzenie pyszne i w dużych ilościach, obsługa bardzo miła i starająca się sportać wszelkim życzeniom. A huśtawki podbiły serca wszystkich gości (łacznie z Panną Młodą ))
Gabriela&Grzegorz


2015-08-18 13:22:09

(1.08.2015r) Chcemy serdecznie podziękować za organizację naszego wesela. Wystrój sali jest przepiękny. Jedzenie przepyszne i w ilościach nie do przejedzenia :) Obsługa bez zarzutu a szefostwo całym sercem angażuje się aby wszystko było dopięte na ostatni guzik :) Na każde możliwe większe imprezy będziemy do Was wracać :) Wszystkim bardzo polecamy :)
Patrycja i Piotr


2015-06-29 15:25:17

Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie naszego
2-dniowego wesela
(20 i 21.06.2015). Jedzenie było przepyszne i w dużych ilościach. Obsługa uprzejma, chętnie służyli swoją pomocą.
Lokal godny polecenia!
Pozdrawiamy
Sabina i Kamil


2015-02-24 10:13:50

Sala, obsługa, jedzenie, wystrój.. Wszystko wspaniałe. Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie u Was naszego wesela (12 i 13 luty 2015r.). Wszystkim gorąco polecamy!:)
Mirka i Łukasz


2015-02-18 08:46:36

W kilku słowach-Gorąco polecam! Organizacja super, jedzenie wyśmienite, obsługa przemiła, zawsze uśmiechnięta :) Doradzą we wszystkim i zorganizują tak jak trzeba!!! Nasze wesele odbyło się w styczniu tego roku, jesteśmy MEGA ZADOWOLENI :), jak tylko będzie znowu okazja to na pewno tam wrócimy. Naprawdę polecam! Przypominam sobie jaki stres towarzyszył nam przed ślubem i organizacją przyjęcia, a teraz między innymi dzięki FINEZJI, wspominając ten dzień uśmiechamy się od ucha do ucha :) Sprawdźcie sami a przekonacie się tak jak my, że warto było!

Pozdrawiam i raz jeszcze POLECAM!!
Dagmara


2015-02-12 16:48:15

Slyszalam ze ten lokal jest godny wszystkich imprez\ dlatego zamowilam tu sale na komunie.Sam widok wywiera usmiech,bo wiem ze jak i ja z mezem tak i goscie beda zadowoleni.:-)
Aleksandra


2014-09-27 17:43:02

18 września tego roku odbyło się nasze wesele. Śliczna sala, jedzenie pyszne i w dużych ilościach. Obsługa znakomita i profesjonalna. Serdecznie dziękujemy za wszelką pomoc. Na pewno będziemy Was polecać i miło wspominać nasze wesele w tym lokalu.
Edyta i Marek


2014-09-12 10:17:41

Dziękujemy bardzo za zorganizowanie naszego wesela.
Lokal ten jest godny polecenia.
Obsługa bardzo dobrze zorganizowana i miła. Sala duża i wygodna.
Jedzenie przepyszne i w dużych ilościach.
Atrakcyjne ceny.
Polecamy )))
Michalina i Paweł


2014-08-29 21:49:15

Nasze wesele odbylo się 5 czerwca tego roku. Sala przepiękna, piekny plac zabaw, jedzenie nie do opisania pod wzgledem smaku i ilosci, obsługa sprawna i przemiła. Panie Tomku serdecznie dziękujemy za zorganizowanie naszego wesela!! Polecam wszystkim!!
Marcelina i Marek


2014-08-29 13:21:38

spoko loko
erwinek


2014-08-03 19:45:56

Dziekujemy za zorganizowanie naszego wesela. Było bardzo fajnie. Bardzo przepyszne jedzenie i bardzo duzoo )
Wszyscy goście bardzo miło wspominają imprezę. Gorąca pozdrawiamy i polecamy )

Agnieszka i Rafał


2014-07-16 16:25:44

Bardzo dziękujemy za organizację naszego wesela:) Właściciele przemili, obsługa wspaniała, a jedzenie serwowane przez lokal przepyszne:) Nasi goście do dziś wspominają to nasze wesele:) Bardzo gorąco polecamy:)

Aldona i Marek


2014-06-25 18:11:49

Obsługa na weselu dobrze zorganizowana, jedzenie wyśmienite, wystrój sali elegancki i wszystko godne polecenia.Długo będziemy wspominać chwile spędzone w Finezji, goście byli pod wrażeniem. Pozdrawiamy
Agata i Dawid


2014-05-26 15:39:34

Gorąco polecam lokal jeżeli chodzi o organizację wesela! Pan Tomek sprostał wszystkim naszym wymaganiom-zaczynając od modyfikacji menu po wystrój sali kończąc. Cena bardzo dobra, obsługa bardzo miła, profesjonalnie przygotowane drinki, otwartość na współpracę oraz indywidualne podejście do klienta. Bardzo miło będziemy wspominać nasze wesele w tym lokalu :)
Edyta


2014-05-13 15:49:42

Pani Zuzanno, całkowicie się z Panią zgadzam. Lokal pierwsza klasa a jedzonko - niebo w gębie!!!
Jola


2014-05-13 15:46:03

Byłam na komunii, rewelacja!!! Jedzenie na szóstkę z plusem. Chciałam tam sobie zamówić imprezę ale lokal tak oblegany, że wszystkie interesujące mnie terminy pozajmowane. To chyba najlepszy lokal w powiecie.
zuzanna


2013-12-14 20:24:08

a jak można wiedzieć jaka cena jest za wesele..? jak każdy tak chwali :) pozdrawiam
Wiki


2013-11-19 22:52:50

lokal pierwsza klasa obsługa dyskretna i nie zauwazalna na sali a stoly uginaly sie od jedzienia bardzo pysznego i co najwazniejsze cena bardzo dobra i na nasze mozliwosci(najtaniej w okolicy) dziekujemy za najpiekniejszy dzien w naszym zyciu
gosia i grzegorz


2013-10-30 09:29:25

Organizowałam w Finezji w październiku tego roku przyjęcie okolicznościowe dla rodziny i przyjaciół. Po wcześniejszych i smutnych doświadczeniach z podobną imprezą w innym rybnickim lokalu, miałam pewne obawy. Ku mojemu ( i moich gości) zadowoleniu, wszystko zostalo przygotowane i zrealizowane perfekcyjnie: od ustalania menu, poprzez wystrój sali, aż do samego przyjęcia. Jedzenie pyszne ( a wręcz REWELACYJNE) , w dużym wyborze i w ogromnej ( dosłownie) ilości. Sprawna i miła obsługa kelnerska. Z czystym sumieniem zarezerwowałam ten lokal równiez na wesele syna.... Jak zabawa , to tylko wFinezji !!!!
Ewa


2013-10-29 19:40:03

Gdy szukaliśmy sali odpowiedniej na nasze wesele, mieliśmy w głowie pewne wyobrażenie jak ma wyglądać i wiedzieliśmy na czym nam zależy:
1.elegancja i prostota wnętrz z jednocześnie subtelnymi dodatkami, które nadają im klasę,
2.powierzchnia, która umożliwi nam połączenie tańców i konsumpcji w jednym miejscu, tak, aby m.in. starsi goście niczego nie przegapili,
3.wyborne jedzenie, które połączy w sobie smaki domowej kuchni i wykwintnej restauracji,
4.obsługa, która niepostrzeżenie będzie uzupełniała stan stołów,
5.przyjazna okolica sali weselnej, która umożliwi dzieciom zabawę na świeżym powietrzu, a ich rodzice nie będą się obawiać samochodów pędzących tuż za bramą,
6. lokal z pokojami dla gości, którzy chcieliby odpocząć podczas wesela,
7. tylko jedna sala weselna w jednym lokalu w myśl zasady, że Panna Młoda ma być tylko jedna:P i co bardzo ważne
8.właściciel lokalu, dla którego nasze pomysły nie będą problemem, który będzie miał czas się z nami spotkać, pokazać sale i pokoje, który włoży serce w nasze wesele i który na koniec nie wystawi nam rachunku za rzeczy, które nagle wyskoczyły....

Oczywiście mieliśmy też pewne ograniczenia budżetowe, przez które znalezienie takiego miejsca, w pewnym momencie wydało się nam niemożliwe...

Oglądaliśmy na żywo 15 sal z okolic Gliwic, Bielska i Rybnika, a dziesiątki innych sprawdziliśmy przez internet i już zaczynaliśmy obniżać listę naszych oczekiwań... ale gdy podjechaliśmy pod Finezję, wszystko zaczęło się układać: właściciel konkretny, pomocny, miły i dobrze zorganizowany, lokal świetnie położony, z dala od ruchliwych tras, wokół niego mnóstwo zieleni, ławeczek i plac zabaw, sala duża i przestronna, i nie przytłaczała nas kolorami i ilością dodatków, pokoje na piętrze, lokal na wyłączność.... no i co dla nas było rzeczą podstawową - bardzo przystępna cena, która ani przez chwilę się nie zmieniła!!!

Zdecydowaliśmy się powierzyć NASZ dzień w ręce tych ludzi i nigdy nie będziemy tego żałować.:) Jedzenie było obłędne i to w takich ilościach, że stoły ledwo to mieściły, kelnerzy dosłownie płynęli po sali, cały czas coś donosili i spełniali życzenia gości, nie mieliśmy żadnych ukrytych kosztów i jeszcze barmana w pakiecie- damska część gości byłą zachwycona:) Wszyscy goście nam gratulowali udanego wesela, ale to nie nasza zasługa tylko Finezji.:)

Naszym zdaniem FINEZJA to najlepszy możliwy wybór!!!!!!!!!!!!! Serdecznie Wam dziękujemy i polecamy to miejsce wszystkim parom!!!!!!
Marlena i Michał


2013-10-03 22:09:24

Witam. Byłam w Finezji już na kilku imprezach i zawsze wychodziłam zadowolona :) pyszne jedzenie, miła obsługa, super wystrój lokalu. Polecam serdecznie !
Monika


2013-09-18 13:24:55

Witamy, nasze wesele odbyło się w czerwcu tego roku i chcemy Wam serdecznie podziękować za całą obsługę Naszego wielkiego dnia. Jedzonko pierwsza klasa, gości bardzo chwalili i mówili, że nie do przejedzenia (tak dużo tego było) :) Sala przepiękna, aobsługa cuuuudowna !!!! Dziękujemy jeszcze raz i będziemy na pewno polecać, bo jesteście tego warci!
Pozdrawiamy
Natalia i Adam


2013-08-11 11:02:08

Dziękujemy Wam bardzo za tak profesjonalnie zorganizowanie wesele. sala przepiękna, jedzonko pyszne, obsługa przemiła.
Dziękujemy, pozdrawiamy i polecamy!!!
Liliana & Remigiusz


2013-08-06 15:28:30

Najlepszy lokal na świecie!!! Wszystko dograne do perfekcji!!!
Nasze wesele było rewelacyjne!!!
Pozdrawiamy WAS!!!
Aurelia i Łukasz


2013-06-09 10:27:53

Jestem zachwycony! Jedzenie bardzo dobre, miła obsługa - polecam wszystkim!
Marek


2013-01-19 16:40:29

Byliśmy na Sylwestrze 2012/2013, rewelacja, szampańska zabawa, dużo pysznego jedzonka, sprawna uśmiechnięta obsługa i rewelacyjny zespół RAVERS.
Do miłego!!!
Monika i Andrzej


2012-09-18 10:50:24

I ja się dołączam :)
Sala prosta i za razem elegancka, jedzonko :) nie można opisać. Przede wszystkim dużo i dobre.
No i oczywiście cena
Rewelacja Polecam Wszystkim bo warto
aga


2012-09-16 11:42:23

Są profesjonalistami i tyle...
Adam


2012-09-15 17:14:18

mieliśmy okazję gościć na przyjęciu
jedzenie bardzo dobre i dużo
obsługa miła, sprawna, potrafią o wszystko zadbać
szefostwo rewelacyjne - szacunek dla klienta itp...
..... opinia idzie w eter
Małgosia


2012-08-21 00:12:23

Witam. Sala przepiękna, jedzonko pysze i baaaardzo dobre :) obsługa przemiła. Ogólnie sala godna polecania na wesela czy też inne imprezy okolicznościowe. Byłam u Was jako zespół a już za kilka miesięcy wyprawię u Was swoje weselicho i mogę być pewna, że będzie pysznie i pięknie :) Dziękujemy i będziemy polecali.

Pozdrawiam Natalia z zespołu A TO MY :)
Natalia A TO MY


2012-08-20 13:36:35

Bardzo dziękujemy za wspaniałą oprawę \"naszego dnia\". Jedzenie pyszne, czysto, sala wygodna i duża, obsługa na medal i dba o gości! Atrakcyjne ceny! Pełen profesjonalizm, doradztwo ...na korzyść klienta i można uzyskać odpowiedź na każde pytanie!!!
Polecamy!!!
Monika i Rafał


2012-07-24 17:43:17

Serdecznie dziękujemy za wyprawienie nam wspaniałego wesela!!! Sala przepiękna, nie ma takiej w okolicy, jedzonko przepyszne, obsługa przesympatyczna. Polecamy wszystkim!!!
Pozdrawiamy cały personel z Szefem na czele!!!
Iwona & Tomek


2012-07-15 12:14:15

Witamy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z lokalu jak i z kuchni. Spisali się na medal. Jedzenie pycha, obsługa znakomita! Czysto i elegancko!

Polecamy i pozdrawiamy!!!
Patrycja i Marcin


2012-07-03 21:40:46

Ogromnie dziękujemy za wspaniale zorganizowane Wesele. Jedzenie przepyszne, obsługa pełna profesjonalizmu, wystrój sali idealny :) DZIĘKUJEMY !!!
Marcin&Magda


2012-05-24 15:57:40

Bywaliśmy ostatnio na wielu weselach lecz Finezja zaskoczyła nas swą elegancją, czystością, profesjonalizmem i niesamowicie dobrym jedzonkiem. Wszystkim polecamy!!!
Basia i Michał


2012-04-11 19:00:29

Rok temu mieliśmy w \"Finezji\" wesele a w tym roku mamy już zamówione Chrzciny.
Polecamy bardzo serdecznie!
Jedzenie pyszne i dużo, obsługa bardzo sprawna.
B & W


2012-02-24 13:21:42

Niejednokrotnie bywaliśmy w Finezji. Kuchnia bardzo smaczna, obsługa miła i pomocna, wystrój w sam raz.
Jednym słowem - Polecamy!
Ania i Paweł


2011-10-10 23:49:00

Bardzo dziękujemy za udane wesele. Jedzenie przepyszne , obsługa profesjonalna, ogólnie wszystko na wysokim poziomie. To była nasza kolejna impreza u Was i na pewno wrócimy. Gorąco polecamy i jeszcze raz Dziękujemy.
Hania i Darek 08.10.2011


2011-09-20 23:28:21

Witam. Lokal naprawdę bardzo fajny, pyszne jedzonko, super obsługa i przemiły szef. Pozdrawiam Was!!!
Rafał


2011-09-18 22:23:41

Panie Tomku dziękujemy za udaną imprezę weselną córki.
Kuchnia wyśmienita:).
Panie Piotrku dziękujemy za sprawną obsługę przy stołach i przy barze:)
Wrócimy do Was!!
Bożena i Daniel


2011-09-13 23:14:39

Polecamy lokal do imprez. Mieliśmy w Finezji swoje wesele oraz odprawialiśmy urodziny..

Zawsze jedzenie było bardzo dobre, a także obsługa bardzo sprawna oraz miła.

Pozdrawiamy i mamy nadzieję na kolejne imprezy w FINEZJI !!!!!!
Ania i Artur