w Tygodniu pierwszy dzień: 260 zł/osoba, drugi dzień 150 zł/osoba
w weekend oraz święta pierwszy dzień: 280 zł/osoba, drugi dzień 150 zł/osoba
MENU WESELNE
OBIAD:
Rosół z makaronem, krem z pieczarek, żurek śląski, krem z brokuł, krem z pora, zupa cebulowa (1 do wyboru)
Kluski śląskie, ziemniaki, kopytka, ziemniak zapiekany z boczkiem, ryż z warzywami, sos (3 do wyboru)
Zestaw sałatek: kapusta czerwona, biała z koperkiem i ogórkiem, buraczki, pekińska, marchew z mandarynkami (lub rodzynkami), surówka orzeźwiająca, surówka
z selera z orzechami włoskimi, surówka z sałaty z sosem czosnkowym, surówka z pora, warzywa z
wody, fasola szparagowa, (3 do wyboru)
Mięso 3 szt. na osobę w asortymencie (5 do wyboru):
rolada wieprzowa,
pieczeń wieprzowa,
karkówka nadziewana śliwką lub morelą (plastry),
schab nadziewany czosnkiem (plastry),
kotlet schabowy,
polędwica nadziewana drobiem i serem,
filet z kurczaka lu indyka w różnych panierkach,
udko z kurczaka,
udziec z indyka (plastry),
golonka indycza,
bryzol wieprzowy z pieczarkami lub cebulką zasmażaną,
sakiewki wieprzowe nadziewane szpinakiem,
karkówka z pastą serową,
ruloniki ziołowe z piersi indyczej,
ozór wołowy w szarym sosie z rodzynkami i migdałami,
udko z kaczki, (za dopłatą)
pierś z kaczki, (za dopłatą)
goleń wołowa, (za dopłatą)
udziec wołowy, (za dopłatą)
DESERY:
Napoje: cola, fanta, sprite, woda, sok, (1,4 l w cenie) piwo lane "Tyskie" (za dopłatą)